Pic Soft

Partener de încredere în proiectul Smart Lab

Derularea cu succes a proiectului PNRR de dotare cu Laboratoare Inteligente înseamnă mai mult decât furnizarea unor echipamente sau prestarea unor servicii, presupune o abordare integrată de la un capăt la altul, de la alegerea soluției la implementare și suport post implementare.

PicSoft activează în domeniul educațional din 2015.

Pentru proiectul PNRAS oferim echipamente performante, platforme și conținut educațional, instruire și suport precum și formarea cadrelor didactice.

Garantăm compatibilitatea 100% a echipamentelor și soluțiilor livrate cu Clasa Viitorului, conform ORDINULUI Ministerului Educației nr. 3.497 din 30 martie 2022, Anexa 3 punctul 5.

Oferim întreaga gamă de echipamente pentru dotarea școlii, conform Ghidului Solicitantului și respectând OME 6416/2022.

Echipamentele acoperă atât trunchiul comun cât și opțional și diferențiat. Ele sunt alese pentru a satisface exigențele unui lucru cu elevii, ca ușurință de folosire, fiabilitate, rezistență și economii de costuri pentru consumabile.

Consultanții noștri vor crea împreună cu dumneavoastră soluția potrivită, incluzând la cerere și alte tipuri de echipamente. Pentru toate produsele furnizate oferim garanție, instalare și suport tehnic.

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.