Previous slide
Next slide

SISTEME DE SECURITATE TULCEA

Reactie instantanee!

    Securizati obiectivele importante pentru dumneavoastra! Un sistem de alarmare a efractiei va alerteaza instantaneu in cazul producerii unui eveniment nedorit, informatia fiind transmisa totodata si echipajelor de interventie rapida. Semnalele luminoase si acustice ofera un plus de protectie prin factorul de intimidare.

Protectie perimetrala

Barierele cu infrarosu asigura perimetral parcarea obiectivului sau orice alta zona de mari dimensiuni.

Dispecerat

Dispeceratele de interventie rapida sunt contectate in permanenta cu centrala de alarma. Astfel raspunsul acestora este intotdeauna prompt.

Control la distanta

Puteti descarca gratuit de pe AppStore sau Google Play softul de control cu care puteti arma/dezarma sistemul de la distanta.

Preventie

Descurajarea hotilor de a incerca sa patrunda in spatiul protejat, prin prezenta la vedere a sirenei exterioare si a stikerelor de marcaj.

Echipamentele noastre

Specificatii tehnice

Un sistem de alarma Tulcea Pic Soft SRL constituie cel mai eficient mijloc de protectie al unui obiectiv. Senzorii dedicati sesizeaza miscarea in perimetru si transmit un impuls catre unitatea centrala.

In functie de parametrii predefiniti, centrala interpreteaza semnalul receptionat si comanda pornirea sirenei, transmit un sms si/sau alerteaza dispeceratul fortelor de interventie rapida.

Senzorii de miscare Tulcea pot fi interconectati prin cablu sau se pot conecta wireless la unitatea centrala.

 

Creierul unui sistem de securitate Tulcea este unitatea centrala. In functie de nevoile de securitate ale obiectivului cu ajutorul acesteia se pot programa o multitudine de optiuni.

Echipamentele periferice – senzori de miscare, de fum, contacti magnetici, bariere IR, Tulcea etc. se conecteaza in zone independente care pot fi programate individual.

Centralele mai performante permit impartirea unui perimetru in mai multe partitii, care pot fi armate/dezarmate independent una de alta.

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.