Previous slide
Next slide

SISTEME DE SUPRAVEGHERE VIDEO TULCEA

Kituri de supraveghere video performante Tulcea

    Un sistem de supraveghere video ofera un plus de siguranta si valoare incintei dumneavoastra. Totodata, eficienta personalului de securitate este mult sporita, acestia avand posibilitatea de a supraveghea fiecare centimentru al perimetrului fie ca este zi, fie ca este noapte.
Inregistrarile pot fi accesate oricand, fiind stocate pentru o perioada determinata, stabilita de comun acord cu beneficiarul.

Rezolutie HD megapixel

Utilizam doar camere de inalta performanta, calitatea imaginii avand rezolutii ce pornesc de la 1280 x 720 si pana la 1920 x 1080 pixeli, detaliile captate oferind certitudine.

Leduri IR

Inregistrarea pe timp de noapte nu este o problema. Senzorii cu infrarosu sunt activati automat in conditii de iluminare scazuta, obtinand astfel imagini de calitate superioara.

Lentila Varifocala

Acest tip de lentila va ofera posibilitatea de a seta unghiul de vizualizare, putand selecta fie un cadru mai larg, fie unul strans, care necesita o atentie sporita.

Vizualizare de pe mobil

Disponibila gratuit pe AppStore sau Google Play, aplicatia va permite conectarea la DVR din orice punct al globului.

Echipamentele noastre

Specificatii tehnice

Camerele de supraveghere sunt acele echipamente care preiau imaginile din arealul supravegheat si le transmit in vederea prelucrarii/stocarii.

Dupa modul de exploatare, acestea pot fi camere video de interior sau exterior, cu vedere pe timp de zi sau pe timp de noapte. Alte caracteristici importante sunt forma constructiva si calitatea procesorului.

 

Un sistem de supraveghere video performant este cel mai sigur sistem de paza actual, iar camera speed dome este vedeta incontestabila. Sistemul preia imaginile prin intermediul camerelor video performante inmagazinandu-le in DVR (digital video recorder)

Imaginile capturate de sistemul de supraveghere pot fi vizualizate atat local pe monitorul care deserveste sistemul cat si online de pe calculator, laptop, tableta sau smartphone.

Digital Video Recorderul, sau dupa cum mai este cunoscut, DVR-ul este sistemul care inregistreaza si prelucreaza datele transmise de catre camerele de supraveghere.

Perioada de inregistrare/stocare variaza in functie de capacitatea de stocare a HDD-urilor aflate in componenta sistemului ales. Aceasta poate varia de la cateva zile pana la cateva saptamani

Detalii despre sistemele de supraveghere Tulcea Pic Soft SRL

De ce sisteme supraveghere video moderne?

Evolutia tehnologica a adus odata cu ea o sumedenie de alternative prin care omul sa-si poata duce la bun sfarsit activitatile cotidiene fara sa isi faca griji cu privire la actiunea ce se petrece la nivelul casei sale, sau dupa caz a afacerii pe care o detine gratie unui sistem supraveghere video Tulcea, care vine in intampinarea sa ori de cate ori situatia o cere.

Daca in trecut ordinea si disciplina era asigurata pe deplin de autoritatile locale conform legii, in acest moment tot mai multe persoane proprietare de case, imobile sau magazine, apeleaza la firme particulare care se ocupa cu securitatea, dar totodata si la diferite tipuri de supraveghere video, solutia ideala pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie pentru oameni care au o gandire in perspectiva.

Poate rezista un sistem supraveghere video Tulcea chiar si in fata unor conditii austere de lucru?

Daca de multe ori ati crezut ca o vreme ceva mai capricioasa sau un nivel ridicat de fum poate opri supravegherea ideala a unei locatii va inselati amarnic!

In acest moment un kit supraveghere video poate fi dotat cu 2 pana la 8 camere care sunt accesorizate cu un standard personalizat, ce are in vedere obtinerea celor mai clare cadre care va pot asigura supravegherea ideala a oricarei incaperi.

Mai mult decat atat, majoritatea acestor camere sunt dotate cu un tip de lentila cu un specific aparte, care propun chiar si setarea unghiului de vizualizare, fie ca se prefera un spectru mai larg, fie unul mai restrans, in vederea obtinerii celor mai bune rezultate posibile.

Daca in trecut ordinea si disciplina era asigurata pe deplin de autoritatile locale conform legii, in acest moment tot mai multe persoane proprietare de case, imobile sau magazine, apeleaza la firme particulare care se ocupa cu securitatea, dar totodata si la diferite tipuri de supraveghere video, solutia ideala pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie pentru oameni care au o gandire in perspectiva.

Un kit supraveghere video poate constitui o lovitura de impact intr-un anumit imobil?

Cu toti stim ca anumite dispozitive electronice de pe piata pot reprezenta de altfel si cheia continuitatii in diferite contexte sociale, iar aici nu avem cum sa nu precizam importanta unui sistem supraveghere video Tulcea care propune de la sine un circuit precis, ce are la baza obtinerea unor imagini clare de o calitate ridicata asupra locului in care sunt plasate camerele si evident scoaterea la iveala a activitatii ce se petrece in acestea.

In acest moment, conform unui studiu, tot mai multe persoane care se ocupa de conducerea institutiilor private sau de stat, apeleaza la un kit supraveghere video care poate constitui de altfel atat un element de siguranta, cat si unul de design.

Stiai ca o camera pentru supraveghere video poate fi montata intr-un loc greu de detectat in vederea obtinerii unor imagini atat de la o distanta apropiata, cat si de la una destul de indepartata?

In acest moment proprietatile cu adevarat unice ale camerelor de supraveghere pot duce chiar la atingerea unor borne ridicate ale rezolutiei, ajungand chiar pana la 1920 X 1080 pixeli, des intalnita chiar si in cazul unor device-uri des folosite de catre noi in viata de zi cu zi!

Daca in trecut ordinea si disciplina era asigurata pe deplin de autoritatile locale conform legii, in acest moment tot mai multe persoane proprietare de case, imobile sau magazine, apeleaza la firme particulare care se ocupa cu securitatea, dar totodata si la diferite tipuri de supraveghere video, solutia ideala pentru ca lucrurile sa functioneze cum trebuie pentru oameni care au o gandire in perspectiva.

Putem vizualiza actiunea de la nivelul unei locatii 24 din 24h?

De cele mai multe ori ne-am obisnuit ca diferite dispozitive electronice sa aibe nevoie de incarcare permanenta sau dupa caz de o perioada de repaus pentru a functiona la parametrii inalti si a oferi performantele de care avem nevoie.

Gratie unui circuit precis, pentru un kit supraveghere video putem aduce doar laude, mai ales daca ne raportam la modalitatea prin care pot fi vizualizate imaginile.

Orice dispozitiv portabil care beneficiaza de un sistem de operare pe platforma Android, iOS, dar si de diferite programe de descarcat aplicatii, poate fi conectat la un soft pentru supraveghere video, in vederea obtinerii imaginilor in timp real.

Odata conectate la internet, aceste sisteme de supraveghere video nu numai ca au in misiune sa ne transmita in timp real imagini din diferite locatii unde au fost plasate camere, dar pot si stoca actiunea ce se petrece intr-un anume loc timp indelungat, gratie Digital Video Recordului,  care are ca scop prelucrarea datelor intr-un mod pur profesionist.

Stiai ca un kit supraveghere video poate contine in subansamblul sau si unitati de stocare ce au ca scop pastrarea datelor chiar si un timp mai indelungat?

Foarte multe beneficii le ofera un sistem supraveghere video Tulcea la nivelul propriei locuinte, fie a unui loc de munca, sau a unui ansamblu comercial, mai ales in ceea ce priveste relatiile sociale, dar si cele pur profesionale.

Un kit supraveghere video poate reprezenta o proba pentru judecata in cazul unor situatii neprevazute?

Foarte multe camere pentru supraveghere video au constituit probe elocvente la anumite procese judecatoresti ce au la baza delicte precum furtul, intrarea prin efractie, omorul calificat, injunghierea si alte fapte de natura penala, drept pentru care acestea tind sa fie elementul numarul 1 de protectie si supraveghere pentru imobilele noastre in aceasta perioada.

Nu numai ca acestea sunt conectate la o firma pentru paza si protectie de cele mai multe ori, dar datorita specificatiilor tehnice care le au in dotare, permit posibilitatea unei interventii timpurii, in cazul in care apar situatii neprevazute, lucru care in trecut nu era posibil nici de departe.

Cele mai multe predispuse locuri  la un numar ridicat de delicte conform unor rapoarte ale politiei sunt schimburile valutare, centrele comerciale cu program de noapte, fabricile, centrele portuare cu descarcare de marfuri, dar si alte institutii care implica fonduri financiare nenumarate.

Astfel atat pentru locurile prezentate mai sus, dar si pentru alte locatii ce implica o mai mica anvergura, dar nu in ultimul rand si pentru propriile noastre case, avem la dispozitie posibilitatea sa apelam la un kit supraveghere video, fie de interior, fie de exterior, care poate fi montat de experti in locuri greu accesibile pentru a identifica actiunea ce se petrece la nivelul acestora.

Nu numai ca ne-am securiza cum se cuvine bunurile, dar am putea si sa reducem din grijile cotidiene, care si asa sunt nenumarate la nivelul unei zile, in vremurile in care traim.

Costurile unor astfel de dispozitive variaza functie de performanta, insa atunci cand aducem in discutie protectia cu siguranta un efort  financiar facut la timp ar putea fi de altfel solutia castigatoare in vederea evitarii anumitor circumstante imprevizibile, un lucru pe care orice om si-l doreste fara doar si poate in vremurile noastre.

Prin utilizarea acestui site va exprimati acordul cu privire la politica noastra de cookie-uri.